Tijdens het Nederlandstalige Programma van de ECHA2022 Conferentie geeft Tijl Koenderink op vrijdag 2 september een keynote over de zeven fases waar veel begeleiders van begaafde leerlingen doorheen gaan.

Tijl Koenderink is specialist hoogbegaafdheid, ondernemer en auteur van de boeken ‘De 7 Uitdagingen’ en ‘Is het voor een cijfer?’. Waar Tijl voorheen vooral actief was als gastspreker en expert op het gebied van cognitief getalenteerde kinderen, houdt hij zich op dit moment vooral bezig op bestuursniveau. Tijl onderhoudt contacten met de overheid, samenwerkingsverbanden, diverse besturen en is actief rondom thema’s die te maken hebben onderwijsvernieuwing. Tijl is oprichter van opleidingsinstituut Novilo en oprichter van de School of Understanding.

2 September 15.30 -16.15 – Keynote Tijl Koenderink ‘De zeven fases’

In deze presentatie zet Tijl Koenderink met een knipoog de zeven fases waar veel begeleiders van begaafde leerlingen doorheen gaan. Van IQ als een ‘ding’ naar ondersteuningsvraag. Van modellen tot eigenschappen. Vanuit deze fases kijkt Tijl vooruit naar de toekomst van het begaafdenonderwijs en welke onontgonnen gebieden er daarin nog zijn.

Wil je deze keynote van Tijl bijwonen? Meld je dan aan voor het Nederlandstalige Programma op (1 en) 2  september. Meer informatie vind je op de website van ECHA2022.

ECHA2022 - NL

Categories: NTCN