Ben jij een (hoog)begaafde leerling? Dan zijn we op zoek naar jou! Het Kenniscentrum (Hoog)begaafdheid wil ervoor zorgen dat leerlingen, ouders en onderwijspersoneel goede informatie kunnen vinden over (hoog)begaafdheid. Help ons mee om na te denken hoe we onze kennis beter delen. Vul de enquête in. Jouw mening telt!

We stellen je in de enquête een aantal vragen. Zoals: Waar zoek je naar als meer wilt weten over (hoog)begaafdheid? Waarom wil je daar meer over weten? En in welke onderwerpen rond (hoog)begaafdheid ben jij geïnteresseerd? Jouw antwoorden helpen ons om ervoor te zorgen dat onze (toekomstige) website nog beter past bij jouw wensen en wat jij nodig hebt. Zo wordt het Kenniscentrum (Hoog)begaafdheid dé plek waar je moet zijn als je meer wilt weten over (hoog)begaafdheid.

Vind jij het leuk om verder mee te denken en te praten over hoe wij onze kennis beter en meer kunnen delen? Meld je dan aan voor een online groepsgesprek en deel jouw ervaringen.

Categories: Algemeen

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *