Het Kenniscentrum (Hoog)begaafdheid wil ervoor zorgen dat professionals, ouders en leerlingen toegang hebben tot actuele en toepasbare kennis en expertise over (hoog)begaafdheid. Help ons mee na te denken over hoe wij onze kennis beter kunnen delen. Vul de enquête in. Want jouw mening telt!

Om onze kennis nog beter op jouw wensen en behoeften af te kunnen stemmen, stellen we je in de enquête een aantal vragen. Zoals: Waar zoek je naar als je meer informatie wilt over (hoog)begaafdheid? Waarom wil je daar meer over weten? En in welke thema’s rondom (hoog)begaafdheid ben jij geïnteresseerd? Jouw antwoorden helpen ons om ervoor te zorgen dat onze informatievoorziening nog beter aansluit op onze doelgroep. Zo wordt het Kenniscentrum (Hoog)begaafdheid dé centrale en vindbare plek op het gebied van (hoog)begaafdheid.

Vind jij het leuk om verder mee te denken en te praten over hoe we beter kunnen aansluiten bij onze doelgroepen en hoe we onze kennis beter kunnen delen? Meld je dan aan voor een online groepsgesprek en deel jouw ervaringen.

Categories: Algemeen

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *