Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regionale NTCN Conferenties ‘(H)erken Talent’

30 november 2022 15:30 21:00

Het National Talent Centre of the Netherlands (NTCN) organiseert op 24 en 30 november (op 4 verschillende locaties per dag) regionale conferenties over het stimuleren van talenten en creativiteit bij kinderen, jongeren en volwassenen. Wil je in één namiddag en avond op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van talentontwikkeling, ook voor mensen met kenmerken van begaafdheid? Meld je dan aan voor een regionale conferentie op 24 en/of 30 november a.s. De verdiepingssessies die je kunt volgen, zijn op beide data per locatie verschillend.

‘(H)erken talent’ sluit aan bij het thema ‘Samen elk talent versterken’ van de internationale ECHA2022 Conferentie die deze zomer in Den Haag werd gehouden. Deze regionale conferenties zijn een voortzetting van de kennisdeling die daar plaatsvond. Deelnemers aan het Nederlandstalige Programma van ECHA2022 ontvangen per mail een ticket voor gratis deelname aan één van deze follow-up bijeenkomsten. Voor alle andere geïnteresseerden zijn de kosten €75,- per persoon inclusief koffie/thee, soep/broodjes, borrel en materialen.

Programma en locaties 30 november 

Via onderstaande links vind je per regionale conferentie verdere informatie over de sessies die op het programma staan om uit te kiezen en kun je je aanmelden. 

30 november:

» Bekijk hier het overzicht van de sessies en locaties op 24 november

€75 inclusief koffie/thee, soep/broodjes, netwerkborrel en materialen