European Talent Points

Organisaties die willen participeren in het internationale ETSN netwerk kunnen hiervoor een aanvraag indienen via de website van het European Talent Support Network. De Nederlandse aanvragen worden ter beoordeling doorgestuurd naar NTCN dat functioneert als European Talent Centre in Nederland. Na ontvangst wordt een nieuwe Talent Point aanvraag bij de eerstvolgende bestuursvergadering van Stichting NTCN besproken. Als de aanvraag – eventueel na een verzoek tot aanvulling of aanpassing – is goedgekeurd, wordt het European Talent Point Certificate verstrekt. 

Als European Talent Point maak je deel uit van het netwerk van NTCN, waardoor je actief betrokken wordt bij NTCN activiteiten. Het logo en de missie van je organisatie wordt op de NTCN website en op de ETSN Map vermeld en je ontvangt automatisch NTCN updates en de Talentweb Newsletter. Daarnaast ontvang je het NTCN en ETSN logo om via de website van je organisatie zichtbaar te maken dat je als European Talent Point (inter)nationaal wilt samenwerken en bij wilt dragen aan de doelstellingen van NTCN en ETSN.

Bij de NTCN Klankbordgroep vind je meer informatie over onderstaande European Talent Points die al bij NTCN zijn aangesloten. 

ETSN Map

Op deze kaart vind je alle (Associated) European Talent Centres en Talent Points